Atlantic Dulse 50 g hela blad

Atlantic Dulse 50 g hela blad

109,00 kr
Inkl. moms

Atlantic Dulse är en fettfri kolesterolfri mat, rik på vitamin B6, diet och löslig fiber, protein, jod och kalium. 

  • Fri frakt från 450kr Fri frakt från 450kr
  • Leverans inom 2-3 arbetsdagar Leverans inom 2-3 arbetsdagar
  • Betala säkert med Klarna Betala säkert med Klarna

Atlantic Dulse är en fettfri kolesterolfri mat, rik på vitamin B6, diet och löslig fiber, protein, jod och kalium. Den har den högsta järnhalten i någon havsgrönsak.

Seaweed Island's Dulse växer vilt och skördas för hand från rent isländska vatten. Dulsen torkas med förnybar geotermisk energi för att leverera mat som kommer från en kvalitativ källa med ett lågt koldioxidavtryck.

Under århundradena har islännarna förtärt dulse med smör, tillsatt det till soppor, blandat det med korn för brödtillverkning och handlat det för kött, fisk och annan mat. Idag används dulse för att förbättra soppor, såser och grytor. För bästa matlagning, dra det i vatten i 10 minuter och koka sedan i 5-10 minuter. Dulse kan också avnjutas som ett hälsosamt mellanmål direkt från paketet, skära ner som toppning till sallad, fisk och kötträtter eller rostade tills det är krispigt för användning på smörgåsar, popcorn, pasta eller pizza.

1030
Inga recensioner

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Denna webbplats använder sig av cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du vårt användande av cookies. Läs mer.