info@alg-borje.se
026-13 35 20

Alg-Börjes Carrageen

Alg-Börjes Carrageen består av den slemlösande rödalgen Condrus Crispus. Proppfull med näringsämnen och lättupptaglig för kroppen.

120 kr357 kr

Nollställ

Rödalgen Carrageen (Chondrus-crispus) består av cirka 80 procent geléartad substans, vilket utvinns genom kokning i vatten. Liksom alla alger tar även carrageen upp alla mineraler, vitaminer och hela skalan av spårämnen ur havet. Carrageen är efter att den tillagats den mest lättsmälta av havets näringsrika alger. Rödalgen carrageen med sina fantastiska egenskaper (som även bekräftats av forskare på senare år), har varit ett viktigt tillskott för oss människor under flera hundra år.

Carrageen bör man oftast inleda med när man börjar äta alger. Cirka sex veckor bör carrageen-kuren pågå eller med fördel tills påsen är slut och då tillsammans med kalktabletterna. Därefter kan man som regel sluta med Carrageen och fortsätta med algtabletter och kalktabletter.

I vissa situationer kan det vara en fördel att äta carrageen en längre tid, då rekommenderar vi förpackningarna på 1 kg, som räcker i cirka sex månader.

Vikt Inte tillgänglig
Storlek per förpackning

250 gr, 1 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Alg-Börjes Carrageen”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Andra har köpt
Alg-Börjes Spirulina tabletter
203 kr374 kr
Startpaket Lithomax Aquamin
895 kr
Alg-Börjes Algmjöl Grovmalen
Betygsatt 4.00 av 5
91 kr254 kr
Alg-Börjes Isländsk Kalkalg (Pulver)
124 kr347 kr