info@alg-borje.se
026-13 35 20

Alg-Börjes Hund & Katt tillskott

Används idag med framgång till tjänstehundar, slädhundar, brukshundar samt av ett stort antal kennlar och privata hund och kattägare som vill ha friska och starka djur.
Enhet:st.

172 kr998 kr

Nollställ

Alg-Börjes Hund & Katt tillskott består av Isländsk knöltång (Ascophyllum nodosum) förstärkt med kalkalgen Lithotamnion och magnesium.

Dålig pimentering, pälsproblem med klåda och eksem m.m kan i de flesta fall ses som rena bristsymtom. Alg-Börjes Hund & Katt tillskott verkar genom att täcka upp dessa brister.

När du ger tillskottet så kommer även havsalgerna alöginater att rena kroppen från oönskade tungmetaller

Tillskottet är i grov mjölform och strös på fodret.

Finns i förpackningsstorlekarna 800 gr, 2 kg, 4 kg samt 9 kg.

Till en hund som väger 20 kg går det åt ca 4 kg på ett år.

Vikt Inte tillgänglig
Storlek per förpackning

800 gr, 2 kg, 4 kg, 9 kg

Dosering

En hund på cirka 20 kg behöver ungefär 4 kg tillskott på ett år.

Doseringsanvisning ligger i förpackningen.

3 reviews for Alg-Börjes Hund & Katt tillskott
  1. 5 av 5

    Jag började använda alger då min boxer som fått klåda och allergi hon fick också kala fläckar.Fick ett tips från en annan hundägare. Alger var toppen hon blev helt fri från all klåda och de kala fläckarna växte igen t.o.m furunkulosen (blåsor på tassarna) som gör väldigt ont försvann Hon blev som ung på nytt!! Fortsätter att ge det till min nuvarande hund!!

  2. 5 av 5

    Min hund som nu är 11 år har haft allergi sen 1 års ålder. Man kunde konstatera att han var allergisk mot kvalster av olika slag som tex förrådskvalster och dammkvalster, ängsgräs m.m Provade allt under några år men inget hjälpte (veterinärens rekommendationer) När han inte blev bättre så började söka alternativ. Googlade och googlade tills jag till slut hittade rätt, alger. Sen den dagen vi började med det, minst 5 år sen så har han varit symtomfri. Vi gjorde ett kort uppehåll en sommar då algerna tog slut och det var sommarstängt. Då kom allergin tillbaka men det gick tillbaka så fort vi började med algerna igen. Är dom evigt tacksam och jag försöker förmedla det så mycket jag kan.

  3. 5 av 5

    Använde ishavsalger på mina hundar då jag hade en tik som lätt fick fukteksem. Detta var 1996. Har inte haft ett eksem på någon hund efter det. Har nu inte använt alger på några år men tänker nu testa det på en av mina hundar som har lindrig SLO.

Skriv en recension

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Andra har köpt
Alg-Börjes Hund & Kattschampo 0,5 l
54 kr
Alg-Börjes Carrageen (Slemlösande)
Betygsatt 5.00 av 5
398 kr1146 kr
Alg-Börjes Foderkalk 6 kg
273 kr
Alg-Börjes Fodertillskott 25 kg (Brunalg)
Betygsatt 5.00 av 5
1141 kr